Новогодишњи концерти уз регионалне музичке звијезде у Бањалуци

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Градска управа Бањалука најавила је два велика концерта са регионалним музичким звијездама Петром Грашом, Недом Украден и Аном Бекутом који ће забављати грађане и туристе на дочеку Нове године и првог дана 2022.

Програм обје вечери, 31. децембра и 1. јануара, почиње од 19.30 часова наступима предгрупа, а потом ће у Новогодишњој ноћи наступити Петар Грашо од 21.00 до 23.00 часа, а затим Неде Украден, која ће забављати присутне до један час иза поноћи. Из Градске управе су навели да ће у минут до поноћи услиједити одбројавње и новогодишњи ватромет.

Први дан Нове 2022. године послије послије наступа предгрупа од 21.15 часова почеће концерт Ане Бекуте. Централна бина на којој ће бити одржани новогодишњи концерти налазиће се на главној градској саобраћајници између Трга Крајине и Парка "Петар Кочић".

Уз концерте посјетиоци ће моћи да уживају у зимској чаролији у центру града уз мноштво лампица, новогодишње јелке, прекрасне декорације, посебно уређену кућицу Дједа Мраза у Парку "Петар Кочић", клизалиште, луна-парк и сјајну гастро понуду, навели су из Градске управе Бањалука. Напомињу и да и најмлађе суграђане у петак, 31. децембра, од 11.00 до 13.00 часова на Тргу Крајине очекује занимљив програм.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана