Нови Сад и Бањалуку спајају породичне и пријатељске везе

Срна
Нови Сад и Бањалуку спајају породичне и пријатељске везе

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић честитао је данас градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу Дан града, те истакао да су ова два града природни партнери, прије свега, због породичних, пријатељских и личних веза.

На свечаном пријему у новосадској Градској кући, Радојичић је нагласио да у Новом Саду студира и ради много Бањалучана, као и да градске администрације изванредно сарађују, саопштено је из Управе града Бањалука.

“Сваки пут када дођемо, видимо колико се Нови Сад мијења у позитивном смислу, а није мала ствар бити Европска престоница културе”, рекао је Радојичић.

Он је Вучевићу и његовим сарадницима пожелио да наставе путем којим иду, те да и даље раде у корист Новог Сада и његових грађана.

Вучевић је захвалио представницима великог броја градова који су дошли да уљепшају 272. рођендан Новог Сада.

“То је потврда да је Нови Сад препознат и у региону и Европи. Његујемо пријатељства која трају више деценија, али стичемо и нова, ширимо позитивну слику о Новосађанима и поносан сам када од људи који нису дуго били у Новом Саду чујем да примјећују промјене на боље”, рекао је Вучевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана