Нови парк на Бањалучком пољу: Пикник поводом 9. маја

Ј. Т.
Нови парк на Бањалучком пољу: Пикник поводом 9. маја

БАЊАЛУКА - Поводом Дана побједе над фашизмом, 9. маја, биће организован велики пикник на локацији новог градског парка на Бањалучком пољу.

Из Градске управе су казали да ће овај пикник, који се организује другу годину заредом, бити уприличен 9. маја с почетком у 12 часова.

- Будите дио овог сјајног догађаја, на којем све посјетиоце, од најмлађих до најстаријих, очекује забаван и разнолик садржај. Сјајна атмосфера, добра музика и забава, рекреација и различите друштвене игре само су дио оног што вас очекује на великом градском пикнику - кажу из града.

Најављен је креативни кутак који ће имати простор за сликање, радионицу сликања за дјецу старију од седам година, осликавање лица за најмлађе, а одрасле очекује кутак за уживање гдје вас очекују декоративна бина и поставка за фотографисање, простор за одмор, штанд са пивом и кафом.

- Сви ови садржаји гарантују добру забаву и на овогодишњем великом пикнику, зато дођите да овај велики датум, Дан побједе над фашизмом, обиљежимо у природи славећи слободу - казали су из Градске управе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана