Нови дрворед у улици Олимпијских побједника

ГС
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Бањалука је добила нови дрворед у улици Олимпијских побједника.

Компанија „Оптима група“ донирала је саднице платана и пирамидалног граба који ће од сада красити овај дио  града.

Градоначелник Драшко Станивуковић захвалио је овој компанији на донацији и овој друштвено одговорној активности.

-Хвала што поред тога што запошљавате велики број људи у Бањалуци али и цијелој Републици Српској бринете и нашем граду и дајте свој допринос да она буде љепша и зеленија. Важна нам је свака садница и свако ново дрво које чини нашу Бању Луку љепшим и угоднијим мјестом за живот– поручио је градоначелник, истакавши да је ова активност заправо примјер који сви као друштво треба да слиједимо.

Градоначелник је изразио велико задовољство што је започела јесења садња, али и што некада неуређени  простор у овој улици постаје све љепши.

-Изградњом новог комплекса у потпуности смо промијенили овај дио нашег града, а свакако садњом новог дрвећа додатно уљепшавамо и оплемењујемо овај простор на којем ће убудуће бити организоване све велике манифестације – рекао је Станивуковић.

Директор „Оптима групе“ Андреи Складчиков изразио је велико задовољство што „Оптима група“ послује у тако лијепом граду као што је Бањалука.

-Надамо се да ће овај мали поклон учинити Бањалуку учинити још љепшим и пријатнијим мјестом за живот – рекао је он.

Такође, он је најавио да ће у близини ове локације ускоро започети и изградња највећег градског парка и највеће зелене оазе нашег града.

Једна од првих радника „Оптима групе“ Драгана Пајчин изразила је велико задовољство што је ова компанија постала лидер на тржишту и као таква има могућност и да покаже друштвену одговорност и учини нешто и за град у којем успјешно послује већ 15 година.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана