Нови асфалт у улици Браће Подгорник

Ј. П.
Нови асфалт у улици Браће Подгорник

Бањалука - Асфалтирање дијела улице Браће Подгорник завршено је протеклог викенда, а уједно су почели и истовјетни радови на дијелу улица Војислава Ђеде Кецмановића и Тешана Подруговића.

Ови радови изводе се оквиру редовног одржавања градских саобраћајница.

- Нови слој асфалта добила је улица Браће Подгорник, која је била у доста лошем стању. Данас су екипе већ почеле са исцртавањем хоризонталне сигнализације, а панирано је да код стадиона ФК Жељезничар изградимо неколико паркинг мјеста, чиме бисмо завршили радове у овој улици - нагласио је начелник Одјељења за саобраћај и путеве Славиша Сандић.

У улици Војислава Ђеде Кецмановића већ је уклоњен горњи слој асфалта и наредних дана радиће се на замјени и нивелацији нових шахтова и сливника.

- Уколико временске прилике дозволе, током сљедећег викенда бисмо већ могли асфалтирати и ову улицу, а затим и дио улице Тешана Подруговића. Апелујемо на возаче, али и грађане који живе у овим улицама, да имају стрпљења и разумијевања због евентуалних гужви - истиче Сандић.

Инвестиционо одржавање градских асфалтних саобраћајница изводи предузеће "Козарапутеви", а вриједност уговорених радова је 526.447 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана