Нова обустава саобраћаја у Бањалуци, погледајте на којим дионицама

Срна
Нова обустава саобраћаја у Бањалуци, погледајте на којим дионицама

БАЊАЛУКА - Због безбједног одвијања такмичења у оквиру Свјетског првенства у рафтингу, којем је домаћин Бањалука, у наредним данима доћи ће до измјене режима у одвијању саобраћаја на магистралном путу Карановац – Црна Ријека, на локацијама кањон Тијесно и Бијели бук.

Како преносе из Градске управе на локацији Бијели бук измјена режима саобраћаја подразумијева потпуну обуставу саобраћаја.

"У сриједу 29. маја саобраћај ће бити обустављен  у времену од 9.00 до 16.00 часова, а з четвртак 30. маја од 9.00 до 19.00 часова. Саобраћај ће бити обустављен и у петак 31. маја у времену од 10.00 до 17.00 часова", наводе из Градске управе.

Додају да ће на локацији кањон Тијесно, измјена режима саобраћаја подразумијевати потпуну обуставу саобраћаја према сљедећем распореду и то у суботу 1. јуна у времену од 9.00 до 19.00 часова.

"За вријеме потпуне обуставе саобраћаја уз постављање прописане саобраћајне сигнализације и уз контролу полицијских службеника ПУ Бања Лука и ПУ Мркоњић Град исти ће се одвијати алтернативним путним правцем Бања Лука – Чађавица – Мркоњић Град", наводе из Градске управе.

Напоменули су да се обустава саобраћаја неће  односити на возила хитних служби, као ни на аутобусе приградског саобраћаја који саобраћају на релацији Бањалука – Бочац и Бањалука – Агино Село.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана