Нинковић: Одборници касно добили информацију о сједници

Јасмина Салопек
Нинковић: Одборници касно добили информацију о сједници

Предсједник Скупштине Града Бањалука Љубо Нинковић рекао је како су га поједини одборници локалног парламента обавијестили да су информацију о одржавању наставка 15. сједнице добили касно, иако је он заказан за почетак фебруара..

Поручио је како су у  ишчекивању 16. одборника који је неопходан за одржавање сједнице сазнали за дојаву о бомби у Градског управи.

- Након 45 минута фијаска пријавили су да је у згради постављена експлозивна направа, а све како би се спасили кривичне одговорности Драшка Станивуковића. Окупило се 500 људи како би исказали своје незадовољство у раду и потезима  градоначелника - рекао је Нинковић.

Додао је да се закон мора примјењивати и поштовати те да Станивуковићево понашање, како је нагласио, прелази све границе.

- Не може се тако понашати и радити изван оквира закона. Очекујем од Окружног тужилаштва Бањалука да ради свој посао како би несрећу Градске управе истјерали на чистац. Молим надлежне органе да испитају који су се људи представљали као представници и шефови клубова, те сазвали одборнике, а дојавом о бомби сакрити овај фијаско од неуспјеле сједнице. Видио сам да је градоначелник на  друштвеним мрежама казао како смо ја и Ђајић послали дојаву о бомби, а ја сам тај који ради у оквиру закона што сам и показао својим досадашњим радом -  додао је Нинковић. 

Повезане вијести:

Станивуковић позван на саслушање у полицију

Дојава о бомби испразнила Градску управу, Станивуковић не жели да напусти зграду

Бањалучка полиција провјерава дојаву

Ђајић оптужио Станивуковића: Дојава због великог броја људи на протесту

Брз одговор Станивуковића: Лажну бомбу дојавили Ђајић и Нинковић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана