Необјављивање одлуке у Службеном гласнику кочи и почетак рада нове спортске дворане на Лаушу

ГС
Необјављивање одлуке у Службеном гласнику кочи и почетак рада нове спортске дворане на Лаушу

Неодржавање сједница Скупштине Града, као и необјављивање одлука у Службеном гласнику утичу и на почетак рада новоизграђене спортске дворане, која се налази поред ОШ „Свети Сава“ на Лаушу, поручују из Града.

Истичу како је дворана је завршена, употребна дозвола прибављена, те да је градска администрација обезбиједила све потребне услове како би дворана почела са радом.

-Спортским клубовима, који су уједно и потписници упита око детаља када ће дворана почети са радом, надлежна одјељења Градске управе су на располагању за све упите, а да,  када је ријеч о недоумицама, да се обрате Скупштини Града или Скупштинској служби. Град је пронашао начин да клубови почну да користе дворану и чим се потребна Одлука објави у Службеном гласнику Републике Српске, могу да се пријаве надлежном одјељењу у Градској управи за кориштење термина – поручују из Градске управе.

Подсјећају да је спортска дворана уз Основну школу „Свети Сава“ на Лаушу званично отворена почетком јуна, чиме је једно од највећих градских насеља добило прву дворану за спортске активности ученика и спортских клубова,преноси Српскаинфо.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана