Нектар школа дајакаштва стартује са радом 15. јуна

В. П.
Нектар школа дајакаштва стартује са радом 15. јуна

Бањалука - "Бањалучка пивара" одлучила је да пружи подршку бањалучком Дајак клубу и тако повеже два симбола града: дајак чамац и "нектар" пиво, па ће тако "Нектар школа дајакаштва" кренути са радом 15. јуна.

- Ова сарадња доноси и ново име клуба, који ће се од сада звати "Нектар дајак клуб". Имајући у виду дугу традицију и значај како "Бањалучке пиваре", тако и дајак чамаца за град, надамо се да ће ова сарадња бити веома успјешна и дуготрајна, као и сама традиција ова два бренда. Од 15. јуна званично ће почети са радом "Нектар школа дајакаштва", у којој ће сви грађани, захваљујући "Бањалучкој пивари", имати прилику да бесплатно науче све вјештине и технике вожења дајак чамца - истакао је предсједник "Нектар дајак клуба"Андреј Замоло.

"Нектар дајак клуб" ће се под овим именом први пут јавности представити на предстојећем Свјетском купу у рафтингу, који ће бити одржан од 9. до 11. јуна.

- Повезивање ова два бањалучка бренда наметнуло се као природни слијед догађаја. У склопу нашег друштвено одговорног дјеловања, којим непрестано настојимо да се одужимо заједници за повјерење које нам пружа, жеља нам је била и да клубове овакве врсте додатно повежемо са становницима Бањалуке. Тако је и настала идеја за школу која ће, искрено се надамо, имати велики број полазника - истакла је ПР менаџер "Бањалучке пиваре" Милка Станивуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана