Небојша Дринић, члан Савјета МЗ Борик: Кућни љубимци изван дјечијих игралишта

Г.С.
Небојша Дринић, члан Савјета МЗ Борик: Кућни љубимци изван дјечијих игралишта

БАЊАЛУКА - Члан Савјета мјесне заједнице Борик Небојша Дринић у сарадњи са предсједницима ЗЕВ-а разговарао је јуче са власницима кућних љубимаца у овом насељу с циљем да им се скрене пажња да не изводе псе, мачке на дјечија игралишта како би се заштитили најмлађи.

Власницима кућних љубимаца Дринић је подијелио врећице за отпад с молбом да не остављају измет животиња на клупама и зеленим површинама.

- Намјера нам је да нашим комшијама учинимо што угоднији и љепши живот у нашем насељу и да културу становања подигнемо на виши ниво. Борик је једно од најурбанијих насеља Бањалуке. Бројним акцијама настојимо да га и даље развијамо. Овога пута је то подјела врећица за отпад власницима кућних љубимаца, неки дан смо поставили нове клупе, освијетлили смо игралиште, засадили смо ново дрвеће и цвијеће, рекао је Дринић.

Додао је ће ускоро у Борику бити постављена рампа код дворане “Борик” као и сто за стони тенис. Планирано је и организовање нових садржаја за све генерације људи који станују у Борику.

-Циљ нам је да сви и најмлађи и најстарији који живе у овом дијелу града Борик доживљавају као свој дом, истакао је Дринић.

Акција је имала одличан одјек станара у Борику.

- Дошла сам да подржим ову акцију. Мислим да је сјајна иницијатица. Имам два пса и ове врећице за отпад су увијек потребне. Такође мислим да треба сви заједно да припазимо гдје изводимо наше љубимце и да то не буде тамо гдје се дјеца играју,  рекла је Татјана Галић Зетовић из Борика.

Сличног мишљења је и Стефан Филиповић.

- Лијепо је што се Борик уређује и из дана у дан видимо многе позитивне промјене. Добро је што је Небојша Дринић у име Савјета МЗ често на терену и што имамо прилику да му укажемо шта би све требало да се уради у нашем насељу, навео је Филиповић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана