Настављена градња цјевовода у улици Српских устаника

М. С.
Настављена градња цјевовода у улици Српских устаника

БАЊАЛУКА - Изградња цјевовода у улици Српских устаника текла је предвиђеном динамиком све док су то дозвољавали временски услови, а након тога су обустављени због лошег времена, као и због празника током јануара, саопштили су из Градске управе.

- До сада је урађено око 60 одсто предвиђеног посла на овом цјевоводу и извођач је доставио дио потребне документације “Водоводу” у дијелу трасе која пролази кроз ову улицу како би се извршило преспајања постојећих цјевовода на новоизграђени цјевовод - истиче се у саопштењу.

Према њиховим ријечима, из тог разлога су прекопи остављени неасфалтирани све док се не заврши преспајање свих секундарних кракова, али и нових преприкључења крајњих потрошача на нови цјевовод.

- Договорено је да се наставак изградње радова у Тузланској улици на полагању цјевовода привремено обустави и врати се у улицу Српских устаника с циљем завршетка послова на преспајању секундарних кракова и прикључака потрошача - додали су из Градске управе.

Нагласили су да ће “Водовод” писаним путем обавијестити све потрошаче када ће обавити преприкључења на нови цјевовод, како би се грађани на вријеме информисали о наредним активностима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана