Наставак вакцинације без пријаве

Срна
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА - Вакцинација без претходне пријаве првом и трећом /бустер/ дозом вакцина "спутњик ве", "фајзер" и "модерна" данас ће бити организована у бањалучком насељу Петрићевац, речено је Срни у Дому здравља Бањалука.

Грађани ће моћи да се вакцинишу на вакциналном пункту од 10.00 до 16.00 часова у објекту Мјесне заједнице.

Акција "Отворена врата" сутра ће бити организована од 9.00 до 16.00 часова за вакцинацију првом или бустер дозом "фајзера" и "модерне", а у сриједу, 2. марта, за "синофарм и "модерну" од 9.00 до 16.00 часова.

Из Дома здравља су за четвртак и петак, 3. и 4. марта, најавили вакцинацију првом и бустер дозом вакцина "фајзер" и "модерна", у четвртак од 10.00 до 16.00, а у петак од 9.00 до 16.00 часова.

У суботу, 5. марта, биће организована вакцинација првом и бустер дозом "синофарма" и "модерне" од 9.00 до 15.00 часова.

Вакцинација ће бити организована и у амбулантама породичне медицине, и то данас у амбуланти Шарговац, Пискавица, Верићи, Поткозарје, Драгочај и Лауш, а сутра у амбулантама Врбања, Залужани, Мишин Хан, Мотике и Лазарево.

Имунизација ће у сриједу, 2. марта, бити спровођена у амбулантама Старчевица два, Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу, Бочац, Обилићево и Чесма, у четвртак, 3. марта, у амбулантама Голеши, Кола, Агино Село и Поликлиника, а у петак, 4. марта, у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан, Стричићи и Борик /Платонова улица/.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана