Наредне седмице наставак ревакцинације и вакцинације грађана

Срна
Наредне седмице наставак ревакцинације и вакцинације грађана

БАЊАЛУКА - Дом здравља Бањалука наставиће идуће седмице ревакцинацију и вакцинацију грађана против вируса корона.

Од понедјељка, 13. септембра до сриједе 15. септембра, као и у петак, 17. септембра биће организована ревакцинација другом дозом вакцина „спутњик ве”, „фајзер” и „синофарм”, а грађани ће телефоном бити обавијештени о термину, саопштено је из Дома здравља Бањалука.

На вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма у четвртак, 16. септембра од 12.30 до 19.00 часова биће организована вакцинација грађана првом дозом „спутњика ве”, а у суботу, 18. септембра од 9.00 до 15.00 часова „синоваком”.

Из Дома здравља Бањаука су замолили грађане да поштују епидемиолошке мјере како би се избјегле евентуалне гужве и беспотребно задржавање на вакциналном пункту у хали Бањалучког велесајма, а све у циљу што бржег и ефикаснијег провођења процеса вакцинације.

Истовремено се наставља и вакцинација против вируса корона на пунктовима у сеоским и приградским амбулантама породичне медицине.

У понедјељак, 13. септембра вакцинација ће бити организована у амбулантама породичне медицине Драгочај, Поткозарје, Верићи и Пискавица, 14. септембра у амбулантама Врбања, Залужани и Мишин Хан, а 15. септембра у амбулантама Српске Топлице, Карановац, Крупа на Врбасу и Бочац.

Вакцинација против вируса корона у четвртак, 16. септембра биће организована у амбулантама породичне медицине Кола и Агино Село, а у петак, 17. септембра у амбулантама Борковићи, Бронзани Мајдан и Стричићи.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана