Најљепша дјечија зимска бајка вечерас затвара врата: “Сњешково” посјетило 15.000 малишана

А. С.
Најљепша дјечија зимска бајка вечерас затвара врата: “Сњешково” посјетило 15.000 малишана

Најљепша дјечија зимска чаролија “Сњешково” вечерас затвара своја врата, а ове године традиционалну манифестацију за 14 дана посјетило је око 15.000 малишана, чиме су оборени сви рекорди претходних година.

 

Рекла је то директорица Дјечијег позоришта РС Љиљана Лабовић-Маринковић и истакла да је овогодишње “Сњешково” и поставком и програмом било најбоље до сада.

- Реакције родитеља и малишана који су одушевљени за нас су најбоља оцјена. Одиграли смо више од 30 новогодишњих представа, подијељено је око 500 књига, многобројни пакетићи и заиста можемо рећи да је још једном доказано да је “Сњешково” најљепша новогодишња прича - казала је Лабовић-Маринковић.

Посљедњи дан у “Сњешкову” почиње данас од 11 часова представом “С као Сњешко, С као слаткиш”, а наставља се од 12 часова великом “Машином журком”. Од 13 часова малишани ће заједно са Берином Шушчевић моћи да обоје бојанке, а завршна манифестација је предвиђена од 18 часова, када ће најмлађи моћи да уживају у цртаном филму “У потрази за златним роговима”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана