Најбоља фотографија Алексе Тркуље

В. П.
Најбоља фотографија Алексе Тркуље

Бањалука - Алекса Тркуља побједник је такмичења "Моја "сликаграда" са фотографијом којом је забиљежио један од тренутака са прославе Дана града, а која је добила 1.128 гласова. Потврдили су у Градској управи и додали да је побједнику припала новчана награда од 500 КМ.

- Друго мјесто, са освојених 848 гласова, добила је фотографија Дарије Малешевић, а треће Марка Туркеша са 802 гласа - рекли су у Градској управи и додали да новчана награда за друго мјесто износи 300 КМ, а за треће 200 марака.

Алекса Тркуља је рекао да се радо одазвао позиву за учешће у овом такмичењу поводом Дана града.

- То је на неки начин био мој допринос прослави рођендана Бањалуке. Такмичење је било веома напето, јер сам познавао неколико фотографа који су такође учествовали. За мене, који се аматерски бавим фотографијом, ово је додатно искуство и новачну награду ћу уложити у набавку опреме за фотографисање - рекао је Тркуља.

Такмичење је трајало од 18. до 28. априла 2017. године у оквиру прославе Дана града. Систем гласања је био по принципу "један лајк, један глас" посјетилаца "Фејсбук" странице "Моја "сликаграда".

Поводом 22. априла, Дана града, одржано је више од 50 културних, забавних и спортских догађаја, намијењених за све генерације.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана