На увиду траса будућег ауто-пута Бањалука-Приједор

А.С.
На увиду траса будућег ауто-пута Бањалука-Приједор

БАЊАЛУКА - Нацрти плана парцелације за ауто-пут на дионици Бањалука-Приједор и извјештаја о стратешкој процјени утицаја на животну средину ауто-пута на тој дионици изложени су на јавни увид до 5. марта у пријемној канцеларији Одјељења за просторно уређење Градске управе Бањалука (приземље, канцеларија број 19).

Увид у нацрт може се извршити сваким даном осим суботе, недјеље и државних празника од 8.00 до 16.00 часова, наводе из градског Одјељења за просторно уређење.

Из овог одјељења наводе да сви грађани и представници предузећа могу изнијети сугестије и примједбе на нацрт плана парцелације, уписом у свеску која се налази на локацији јавног увида.

Појашњења предложених планских рјешења заинтересована лица могу добити код представника носиоца израде Плана – Института за грађевинарство "ИГ" Улица краља Петра првог Карађорђевића бр. 92-98, Бања Лука.

 О овом нацрту биће одржана и јавна расправа, и то 5. марта у сали Скупштине града Бањалука. Овај документ изложен је на јавни увид и у просторијама градске администрације Приједор те у Народној скупштини Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана