На семафору код Народног позоришта оштећене инсталације и каблови

ГС
Foto: Глас Српске

БАЊАЛУКА - Један од уочених кварова на семафору код Народног позоришта, а који је отклоњен је оштећење инсталација које повезују семафор са контролером због чега је долазило до кратких спојева. Такође, утврђена су оштећења каблова који пролазе кроз порталне стубове, саопштено је из Градске управе

"Активности на утврђивању квара на семафора код Народног позоришта још увијек трају и до сада су испитане кабловске инсталације, давачи свјетлосних сигнала као и сам контролер", казали су из Градске управе за "Независне".

Наводе да од уторка, 31. августа семафор код Народног позоришта Републике Српске није у функцији те да се одмах приступило утврђивању квара, а с обзиром да се ради о једној од важнијих и саобраћајно - оптерећенијих раскрсница у граду, регулисање саобраћаја врше службена лица МУП-а.

Додали су да, иако су радници у сриједу успјели да на кратко успоставе рад семафора, на њему је поново дошло до квара и семафор је ван фукције.

"Имајући у виду да је ријеч о веома фреквентној раскрсници, молимо грађане и возаче на стрпљење и додатни опрез", навели су из бањалучке Градске управе.

Додају да је надлежно Одјељење благовремено обавијестило надлежну Полицијску станицу за безбједност саобраћаја, која физички регулише саобраћај на овој локацији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана