На подручју Бањалуке 11 дана биће забрањено кретање камиона

ГС
На подручју Бањалуке 11 дана биће забрањено кретање камиона

БАЊАЛУКА - Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран, у циљу предузимања безбједносних мјера и радњи поводом одржавања спортске манифестације АТП турнир “Српска опен” наредбу о забрани саобраћаја за теретна возила преко 7,5 тона укупне масе од 13. априла од поноћи до 24. априла до поноћи.

Од наредбе су изузета теретна возила јавних и комуналних служби и возила која ће бити ангажована на активностима овог спортског турнира на подручју Бањалуке.

-Забрана се односи на улице Краља Петра I Карађорђевића, Младена Стојановића, Олимпијских побједника, Гундулићеву, Владике Платона, Бранка Ћопића, Академика Јована Сурутке, Јанка Веселиновића, Боже Барићака, Петра Кочића, Првог крајишког корпуса, Краља Петра II Карађорђевића, Триве Амелице, Паве Радана, Светозара Марковића, Равногорска, Драгише Васића, Стевана Мокрањца, Тина Ујевића, Милана Радмана и Масарикову, те Алеју Светог Саве -  саопштено је из МУП-а Српске.

Каран је донио наредбу и о забрани превоза експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју Града Бањалука у свим улицама осим на магистралном путу М1- 101 (западни транзит) и улицама Раде Радића, Булевар војводе Степе Степановић, Булевар Десанке Максимовић, Крфска, Гаврила Принципа, Бранка Мораче, Козарска и Радоја Домановића и то од 13. априла од поноћи до 24. априла до поноћи.

-Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице за наведени период неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја -  рекли су из МУП-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана