На дневном Скупштине града реду и идућа сезона гријања

В. П.
На дневном Скупштине града реду и идућа сезона гријања

Бањалука - Наредна, 32. сједница градског парламента, биће одржана у четвртак, 28. маја са почетком у 10 часова, договорено је у четвртак на колегијуму Скупштине града.

На дневном реду требало би да се нађу извјештаји о раду Центра за предшколско васпитање и образовање, “Деп-ота”, “Акване”, “Градског гробља” и “Водовода” у 2014. као и  планови  пословања  за ову годину. Биће ријечи и о припреми грејне сезоне 2015/2016. година као информацију о пословању “Топлане” у протеклом периоду.

Међу предложеним тачкама би се требао наћи и измјенама одлуке о закупу, грађењу и продаји непокретности у Технолошком бизнис парку те услови за продају непокретности у Пословној зони “Рамићи”.

Према ријечима шефа клуба одборника ДНС-а Борана Босанчића планирано је и разматрање кадровских питања али да још није одлучено које.

- До самог одржавања засједања биће јасно да ли ћемо разматрати именовање нових директора Центар за предшколско васпитање и образовање, Дома здравља те на који начин ће бити ријешено питање конкурса за избор директора Центра за социјални рад - додао је Босанчић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана