Музичари донирали 600 евра за Милицу Мијатовић-Ковачев

Ј. П.
Музичари донирали 600 евра за Милицу Мијатовић-Ковачев

Бањалука - На хуманитарној вечери посвећеној трогодишњој Милици Мијатовић-Ковачев из Београда, која болује од тумора на мозгу, а која је одржана у уторак увече у Соколском дому прикупљено је 600 евра. Ова средства је прикупило педесетак музичара из западног дијела Републике Српске који су пјевали и донирали новац за операцију дјевојчице.

- Жао ми је што није прикупљено 2.000 евра, колико је потребно да би Милица отпутовала у Русију на операцију. Захвалио бих колегама који су се одазвали и поклонили новац, али сам и разочаран због људи који нису дошли, а били су позвани. Милици се стање погоршало и потребно је што хитније да оде на хируршку интервенцију која кошта 200.000 евра. Родитељи су сакупили већину средстава, али недостаје 2.000 евра - казао је организатор акције Владимир Ласица.

Пјевач Андреј Пуцаревић, који је међу првима дошао и наступио на овој вечери, рекао је да се редовно одазива хуманитарним акцијама.

- Дужност сваког музичара је да, уколико је у прилици, подржи хуманитарни рад. Милици желим брзо оздрављење и пуно среће у овој животној бици - казао је Пуцаревић.

Број жиро-рачуна на који се могу уплатити средства за Милицу је IBAN RS 35330043020161223869, Swift Code: MEBARS 22, на име Миодраг Ковачев.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана