Mozzart уз Бањалучане - наставак подршке градским пројектима

Mozzart
Mozzart уз Бањалучане - наставак подршке градским пројектима

Бањалука је, са многобројним суграђанима и туристима, и ове године на најљепши начин, у духу традиције и обичаја, дочекала Православну нову годину. Богат и разноврстан програм, који се темељио на етно музици, одушевио је све присутне који су се окупили у великом броју, а подршку у организацији концерта пружила је компанија Mozzart.

На бини у Паркићу, поред Храма Христа Спаситеља присутнима је, у име градоначелника Драшка Станивуковића, Нову годину по јулијанском календару честитала савјетница за економске и међународне пројекте, Валентина Аничић.

 

Програм обиљежавања Православне нове године у граду на Врбасу почео је наступима чланова пјевачких група РКУД-а „Пелагић”, КУД Чајавец”, КУД Свети Сава, КУД Пискавица, Музички Атеље Јелене Станишић, Дамјана Врачара, Балкан концепт оркестар, а наступио је и млади суграђанин, Данило Милосављевић. Звијезде вечери на дочеку Православне нове године били су етно пјевачица Даница Крстић и глумац и пјевач Милан Васић, а у оквиру програма те вечери наступио је и Трубачки оркестар „Барка Брасс”.

Из Градске управе су се захвалили компанији Mozzart на подршци у организацији концерта. У овој друштвено одговорној компанији опредијељени су за улагање у заједнице у којима послују. Подршку граду на Врбасу до сада су пружили обновом два спортска терена, донацијом нових садница и платнених цегера за еколошке акције, спонзорисањем Првог градског турнира у малом фудбалу…а улагање у Бањалуку ће наставити и у наредном периоду.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана