Mozzart донирао спортску опрему угроженим школарцима у Бањалуци

Mozzart
Mozzart донирао спортску опрему угроженим школарцима у Бањалуци

Штићеници Центра за социјални рад Бањалука ову годину започињу са осмјесима и новом спортском опремом коју им је донирала компанија Mozzart. Недавно покренута хуманитарна акција прикупљања помоћи за дјецу школског узраста из социјално угрожених породица одмах је привукла пажњу лидера у приређивању игара на срећу, па су комплетима тренерки обрадовали малишане.

Донација је намијењена дјеци школског узраста, корисницима наше установе, која су неријетко ометена породичним приликама и тешким условима одрастања. Нека од поменуте дјеце, нажалост, никад нису била у прилици да добију било какав поклон, па смо из тог разлога и направили ову хуманитарну акцију коју свакако нисмо могли реализовати без подршке друштвено одговорних компанија- поручила је Ирена Јолџић, директорица ЈУ Центар за социјални рад Бањалука.

У овој установи препознали су компанију Mozzart као партнера у племенитој мисији подршке угроженим школарцима.

Изражавамо посебну захвалност друштвено одговорној компанији Mozzart јер су се прикључили овој хуманитарној акцији. Њихова помоћ много нам значи јер смо усрећили малишане и вратили им осмијех на лице. Искрено се надамо да ћемо и убудуће наставити сарадњу, додаје Јолџић.

 

Нова спортска опрема обрадовала је десетине малишана из Бањалуке, а акције помоћи угроженим грађанима наше земље Mozzart ће наставити да реализује и у наредном периоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана