“Мозаик пријатељства” организовао четири ручка за социјално угрожене: За празничном трпезом више од 400 корисника

А. С.
“Мозаик пријатељства” организовао четири ручка за социјално угрожене: За празничном трпезом више од 400 корисника

Да је добром вољом и уз хуманост све могуће, доказ је Хуманитарна организација “Мозаик пријатељства” која је и ове године уљепшала новогодишње и божићне празнике за више од 400 корисника који нису у могућности да припреме празничну трпезу у својим домовима.

Богата трпеза, музика уживо и велики број људи на четири ручка пружио је топлину и донио радост празника социјално угроженим лицима, а ове године први пут организована је и подјела пакетића за најмлађе.

- Као и сваке године, били смо друга породица онима који нису у могућности да себи приуште богату празничну трпезу. Уз велику помоћ добрих људи, удружења и фирми успјели смо прикупити и храну за све који су нам дошли. Велика заинтересованост најмлађих за пакетиће мотивисала нас је да пакете уручимо и пред Божић, а одазив је превазишао наша очекивања и заиста смо поносни сви у удружењу што смо овим дивним људима могли да уљепшамо празнике - казао је предсједник “Мозаика пријатељства” Мирослав Субашић.

Празнична и весела атмосфера у просторијама “Мозаика” није завршена, а нови ручак планиран је за прославу Православне нове године чиме ће бити заокружен богат празнични програм за ову годину.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана