“Мозаик пријатељства” одаје поштовање дамама: Ручак поводом Дана жена

А. С.
“Мозаик пријатељства” одаје поштовање дамама: Ручак поводом Дана жена

БАЊАЛУКА - Хуманитарно удружење “Мозаик пријатељства” организује данас у 12 часова ручак поводом Међународног дана жена за припаднице њежнијег пола које су кориснице услуга ове организације.

 - Иако ручак организујемо дан послије 8. марта, ипак циљ је исти, да им уљепшамо овај празник. Желимо да покажемо поштовање према мајкама, ћеркама, сестрама и супругама које свакодневним одрицањем чине наш и живот свих чланова друштва бољим и дају нам нову наду и полет - казао је предсједник удружења “Мозаик пријатељства” Мирослав Субашић.

Како је додао, пред овим удружењем је велики број акција, а све с циљем да буду прикупљена средстава и намирнице за бољи и ефикаснији рад.

- У четвртак ће бити одржана опера “Рита” у Банском двору, гдје ће се сакупљати новац за рад организације, а од 15. марта почињемо са акцијом за предстојећи Васкрс како бисмо прикупили намирнице за прехрамбене пакете и велики васкршњи ручак који ћемо организовати у просторијама удружења - истакао је Субашић и позвао све грађане добре воље да се укључе у акције и обезбиједе нормалну свакодневицу онима којима је то најпотребније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана