Монтирају фасаду на новом објекту на мјесној заједници и полицијској станици на Лаушу

И. Б.
Монтирају фасаду на новом објекту на мјесној заједници и полицијској станици на Лаушу

БАЊАЛУКА - На новом објекту мјесне заједнице и полицијске станице на Лаушу у току је монтирање стаклених дијелова фасаде.

Начелник Одјељења за комуналне послове Петар Билчар истакао је да радови теку предвиђеном динамиком те да је вриједност овог пројекта 1,33 милиона КМ.

- Бочни зидови фасада већ су урађени, а у наредних десетак дана требало би да буду постављена сва стакла на предњи и монтирани панели на задњи дио објекта. Простор у којем ће бити смјештена нова мјесна заједница, поред своје функционалне вриједности, и естетски ће уљепшати овај дио града - рекао је Билчар. Додао је да је унутар објекта завршено малтерисање те да су урађене глазуре за подове.

- Поред завршних радова у самом комплексу, потребно је урадити и вањско уређење, заједно са свим инсталацијама - нагласио је Билчар.

По отварању овог објекта, осим канцеларија за рад мјесне заједнице, предвиђена је сала са око 150 мјеста за разне друштвене садржаје, а полиција ће се из изнајмљених просторија уселити у “своју” станицу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана