Млади социјалдемократи удружењу "Мозаик пријатељства" донирали опрему и намирнице

Срна
Млади социјалдемократи удружењу "Мозаик пријатељства" донирали опрему и намирнице

БАЊАЛУКА - Представници Младих социјалдемократа из Бањалуке донирали су данас Удружењу "Мозаик пријатељства" намирнице и опрему за припремање оброка.

Члан Младих социјалдемократа Младен Илић изразио је задовољство што је био у прилици да помогне овом хуманитарном удружењу.

- Са члановима јавне кухиње и Удружења смо разговарали о томе шта им је тренутно највише потребно, те смо према томе набавили одређена средства за рад и и машине које ће им помоћи у свакодневном раду - рекао је Илић новинарима.

Илић је рекао да су, уз то, дониране и одређене количине хране и намирница, које су најнеопходније, те да су за донацију утрошена средства која су Млади социјалдемократи планирали за прославу Дана Републике.

- Свјесни смо тешке ситуације у којој се налазе наше јавне кухиње, а како због епидемиолошке ситуације нисмо у ситуацији да Дан Републике прославимо како смо планирали, одлучили смо да та средства преусмјеримо у хуманитарне сврхе - рекао је Илић.

Предсједник Удружења "Мозаик пријатељства" Мирослав Субашић рекао је да ће опрема и апарати које су данас добили члановима Удружења значајно олакшати припрему оброка за социјално угрожене грађане.

- Нећемо морати више сате и сате да проводимо у гуљењу кромпира, што ће нам помоћи да направимо квалитетну храну и на тај начин помогнемо суграђанима - рекао је Субашић, те захвалио Младим социјалдемократама за донацију.

 

               

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана