Млади социјалдемократи чисте Бањалуку

ГС
Млади социјалдемократи чисте Бањалуку

БАЊАЛУКА - Млади социјалдемократи Бањалуке данас су у шест часова започели цјелодневну акцију чишћења смећа са јавних површина у граду, преноси АТВ.

Члан Градског одбора МСД Бањалука Ања Љубојевић рекла да ће ова акција трајати цијели дан и да не постоји политички мотив за ову акцију, већ да је једини мотив љубав према свом граду и жеља да Бањалука, у вријеме када се приближава Дан града, не буде обиљежена као град затрпан отпадом.

- Парк "Младен Стојановић" је посебно мјесто за многе наше суграђане, они ће данас овдје доћи да трче, шетају да доведу дјецу на игралиште и због тога нисмо жељели да дозволимо да овај простор, који је једно од најљепших мјеста у граду први априлски викенд дочека затрпан смећем. Није нам тешко да у шест почнемо ову акцију чишћења, тешко нам је због политике искључивости и невођења дијалога, наш град гледамо затрпан смећем - навели су Млади социјадемократи.

Акција чишћења је почела у парку, а наставља се и у другим дијеловима града у којима је то потребно.

- Неће нам бити тешко да ово радимо сваки дан када буде требало, али се надамо да то неће бити потребно, да ће разум, добра воља и љубав према Бањалуци превладати и да ће се ускоро усвојити буџет града - навели су МСД Бањалука.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана