Мјештани Чесме траже реконструкцију главне саобраћајнице, предали мапу пута

РТРС
Мјештани Чесме траже реконструкцију главне саобраћајнице, предали мапу пута

БАЊАЛУКА - Након што су мјештани бањалучке Мјесне заједнице Чесма у уторак одржали мирне протесте у свом насељу, а поводом проблема реконструкције главне саобраћајнице, грађани су данас организовали скуп и испред Градске управе, гдје су предали мапу пута.

Наиме, мјештани Чесме траже јасне одговоре на конкретна питања која су на посљедњем протесту упутили градоначелнику и Градској управи.

Кажу да одговоре још нису добили, нити их је градоначелник посјетио. Зато су данас на протокол Градске управе предали мапу, на којој је уцртама траса пута од Градске управе до насеља Чесма, како би, како кажу први човјек града нашао пут до овог насеља.

Прије два дана дали су рок градоначелнику Бањалуке Драшку Станивуковићу од 48 сати да их посјети и разговара с њима о проблемима, али Станивуковић се није одазвао позиву, јавља РТРС.

Бањалучко насеље Чесма је удаљено 4,5 километра од центра града, али без ријешене инфраструктуре. Реконструкција главне саобраћајнице, Улице Краља Петра, још је на чекању због чега су мјештани незадовољни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана