Мјештана улице Прве крајишке бригаде Мјесецима чекају на поправку расвјете

Р. М.
Мјештана улице Прве крајишке бригаде Мјесецима чекају на поправку расвјете

Бањалука - Мјештани улице Прве крајишке бригаде Народне одбране на Старчевици мјесецима чекају поправку уличне расвјете.

- Сијалице на десетак стубова не раде, па смо принуђени да до улаза у зграде долазимо по мраку. И поред пријава квара Градској управи проблем није ријешен. Такво стање је већ неколико мјесеци. Не знам коме би требало да се обратимо па да ријешимо проблем због сигурности наше дјеце, одраслих, али и имовине - рекао је члан Савјета МЗ Старчевица Милорад Арлов.

Истакао је да су на вријеме обавијестили надлежне службе.

- Градска управа има бројеве на које се пријављују кварови и примједбе. Само у посљедњих мјесец два пута смо обавјештавали надлежне о нашим проблемима. Очекивао сам да ће то убрзо бити и поправљено, међутим, ништа се није догодило - навео је Арлов.

Каже да на дијелу улице гдје на ради улична расвјета недостају и поклопци шахтова.

- То поготово отежава ситуацију у вечерњим часовима јер  пјешаци не виде куда ходају и могли би у њих да упадну и озбиљно се повриједе. Исто тако, ту су и контејнери за одлагање смећа па неодговорни појединци по мраку одлажу отпад гдје стигну - додао је Арлов.

У Градској управи су потврдили да је било пријава квара, али до закључења овог броја "Гласа Српске" нисмо успјели добити одговор када ће улична расвјета бити поправљена. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана