Мирослав Илић и Весна Змијанац увесељавају бањалучке пензионере

М.В.
Мирослав Илић и Весна Змијанац увесељавају бањалучке пензионере

БАЊАЛУКА - Бањалучки пензионери сутра ће уживати у концерту регионалних звијезда народне музике Мирослава Илића и Весне Змијанац, који почиње у 19 часова у дворани Борик.

Предсједник бањалучког Удружења пензионера Зоран Улетиловић казао је за "Глас" да су претходних дана имали доста активности. Била су то  дружење са пензинерима у Палама и на Мањачи, којима се радо одазвао велики број чланова.

-  На њихов приједлог организовали смо један велики концерт који ће се одржати сутра, а учествују Мирослав Илић и Весна Змијанац. Позивамо пензионере да дођу у што већем броју а на овај начин  покушавамо да уљепшамо и употпунимо њихове пензонерске дане а поготово оне који живе  сами - рекао је Улетиловић.

Улаз је за чланове Удружења пензионера је бесплатан.

Он је нагласио да је право вријеме, те је срећан да ће ово бити прави празник за ову популацију у највећем граду Српске.

- Ово је важно јер смо двије године због короне нисмо смјели нигдје да идемо ни слобдно да се крећемо. Сада имамо мало отвореног простора, па ово је један од начина и да га искористимо најбољи начин -  рекао је Улетиловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана