Милошевић: СПС испунила обећање, почиње реконструкција Суботичке улице

ГС
Милошевић: СПС испунила обећање, почиње реконструкција Суботичке улице

БАЊАЛУКА - Одборник Социјалистичке партије Српске у Скупштини града Бања Лука, Дарко Милошевић, изразио је задовољство пред почетак радова на реконструкцији Суботичке улице у бањалучком насељу Шарговац.

- Након успјешно завршене реконструкције главне улице у насељу Шарговац у дужини од два километра, на инсистирање Социјалистичке партије Српске почиње реализација још једног капиталног пројекта у овом дијелу Бањалуке - потпуна реконструкција Суботичке улице. Реконструкцијом ове важне улице ријешићемо велики инфраструктурни проблем, што ће од нарочитог значаја бити за најмлађе, али и за све грађане овог дијела Бањалуке. Захвалио бих се колегама одборницима и градоначелнику Бањалуке, који је препознао значај овог пројекта и подржао га - изјавио је Милошевић.

Реконструкција Суботичке улице обухвата изградњу саобраћајнице, уличне расвјете, канализационе мреже, тротоара и аутобуских стајалишта.

Милошевић је нагласио да представници свих партија у Бањалуци морају, без обзира на разлике, радити искључиво у интересу грађана и у циљу развоја Бањалуке, нарочито када су у питању инфраструктурни пројекти.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана