Милошевић: Почиње реконструкција Суботичке улице у насељу Шарговац

Срна
Foto: Архива

БАЊАЛУКА - У бањалучком насељу Шарговац почеће потпуна реконструкција Суботичке улице, што је капитални пројекат који се реализује на инсистирање Социјалистичке партије Српске (СПС), рекао је одборник ове партије у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић.

- Реконструкцијом ове важне улице ријешићемо велики инфраструктурни проблем, што ће бити од нарочитог значаја за најмлађе, али и за све грађане овог дијела Бањалуке. Захвалио бих се колегама одборницима и градоначелнику Бањалуке, који је препознао значај овог пројекта и подржао га - рекао је Милошевић.

Он је навео да реализација овог пројекта почиње након успјешно завршене реконструкције главне улице у насељу Шарговац у дужини од два километра, саопштено је из СПС-а.

Милошевић је нагласио да представници свих партија у Бањалуци морају, без обзира на разлике, радити искључиво у интересу грађана и у циљу развоја града, нарочито када су у питању инфраструктурни пројекти. Реконструкција Суботичке улице обухвата изградњу саобраћајнице, уличне расвјете, канализационе мреже, тротоара и аутобуских стајалишта, наводи се у саопштењу. /крај/ск/фото

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана