Милошевић: Неопходно проширење и тротоари у Суботичкој

Г.С.
Милошевић: Неопходно проширење и тротоари у Суботичкој

БАЊАЛУКА - Одборник СПС у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић предложиће да се у буџету Града за 2022. годину планирају средства за проширење и изградњу тротоара у Суботичкој улици у насељу Дракулић. С обзиром да је већ урађена пројектна документација и ријешени имовинско правни односи, нема разлога за одлагање рјешења овог проблема, поручио је Милошевић.

- Ово није само инфраструктурни проблем, јер имали смо већ више притужби родитеља који с правом страхују за безбједност дјеце. За ову иницијативу ћу тражити и сагласност свих одборника без обзира на политичку припадност, а најбоље би било да заједно и обиђемо ову локацију и да се на лицу мјеста увјере да постоји заиста велика потреба проширењем улице и изградњом тротоара, да овдје живи велики број наших суграђана и да можемо тај проблем да ријешимо заједно - истакао је Милошевић.

Одборници Скупштинске већине раније су тражили да се из буџета скине наставак изградње Шарговачке улице, уз оправдање да је Шарговац већ добио "превише", иако се у Скупштини отворено прича о "кажњавању" грађана ове мјесне заједнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана