Милошевић: Бањалука заслужује стабилност и напредак

Срна
Милошевић: Бањалука заслужује стабилност и напредак

БАЊАЛУКА - Одборник Социјалистичке партије Српске у Скупштини града Бањалука Дарко Милошевић изјавио је да Бањалука, као највећи град и административни центар Српске, као и њени грађани не смију да трпе политичке блокаде и да буду жртве политичких несугласица.

-Политичка криза у Бањалуци траје дуже вријеме, а највећу штету трпе наши суграђани. СПС још једном позива све актере политичког живота Бањалуке на разумно понашање и компромис како бисмо одржали стабилност града, али и сачували вриједну градску имовину. Бањалуци нису потребни унапријед изрежирани перформанси, већ редовне сједнице градске скупштине и озбиљан рад градоначелника - изјавио је Милошевић, који је и члан Предсједништва СПС-а.

Он је рекао да Бањалучани желе град мира и просперитета.

-Наши суграђани желе стабилност и повољно животно окружење због којег неће имати мотива да оду одавде. Политичари морају обезбиједити грађанима све услове за добар и перспективан живот - навео је Милошевић.

Милошевић је позвао бањалучке одборнике и градоначелника да на данашњој сједници Скупштине града покажу политичку зрелост како би се усвојиле одлуке важне за функционисање града.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана