Милкица Никић нови одборник СНСД-а у Скупштини града

И.Б.
Милкица Никић нови одборник СНСД-а у Скупштини града

БАЊАЛУКА – Милкица Никић од данас је нови одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука, гдје је заузела мјесто Момчила Антонића.

Антонић је данас вратио мандат градском парламенту, а Никићева, која је, иначе, директор Основне школе "Јован Цвијић", положила је заклетву. 

Антонић је напустио градску скупштину јер прелази у народне посланике на мјесто Зорана Тегелтије који је именован за предсједавајућег Савјета министара БиХ. Тегелтију је у Народној скупштини Републике Српске требало да наслиједи Милан Ковач, али је он мандат одбио јер је одлучио да остане на мјесту начелника општине Шипово, па је ово мјесто припало Антонићу.

Занимљиво је да је Никићева сестра потпредсједника Скупштине града Саше Чудића.

Предсједник Скупштине града Зоран Талић прије усвајања дневног реда обавијестио је одборнике да Дарко Милошевић и Милан Милаковић, који је и потпредсједник градског парламента, од данас дјелују као Независна одборничка група Социјалистичке партије. Талић је одборнике обавијестио да су Мирна Савић-Бањац и Саша Лазић, који су бивши чланови НДП-а, који су ову странку напустили након што је НДП ушао у коалицију са СНСД и неко вријеме функционисали као независни одборници, крајем јануара основали народни покрет "Бањалука зове".

Одборници Скупштине града данас у знак подршке дјеци обољелој од малигних болести на реверима носе златне врпце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана