Милаковић: Бањалука наставља развој

Г.С.
Милаковић: Бањалука наставља развој

БАЊАЛУКА - Упркос кризи и посљедицама пандемије, Бањалука наставља раст и развој, поручио је након првог дана скупштинског засиједања отпредсједник Скупштине Града Бањалука Милан Милаковић. Скупштина је данас усвојила ребаланс буџета у износу од 155 милиона марака, најављен је завршетак свих капиталних пројеката до краја године, а испред одборничке групе Социјалистичке партије Српске

- СПС Милаковић је истакао да очекује још значајнију подршку домаћим привредницима и грађанима у превализажењу посљедица кризе.

- Од посебног значаја су усвојени пакети мјера за помоћ пословној заједници и за помоћ грађанима у стању социјалне потребе. Иако је због посљедица пандемије евидентан пад прихода, одлука да се настави са капиталним пројектима је била и храбра и исправна. Политика града Бањалука је политика за коју се залаже СПС, а  то је да настављамо са развојним пројектима, али ћемо увијек бити подршка онима које је криза погодила највише, а то су у овом случају наши привредници и наши суграђани - поручио је Милаковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана