Милада Шукало о раду Дома омладине: Младима омогућити квалитетне садржаје

Ј. И.
Милада Шукало о раду Дома омладине: Младима омогућити квалитетне садржаје

БАЊАЛУКА - Манифестација “Зима у Дому омладине” организована је први пут, а кроз овај пројекат настављена је дугогодишња сарадња града Бањалука и Дома омладине са невладином организацијом “Генесис пројецт” и Међународном организацијом за миграције (ИОМ).

Казала је то савјетница градоначелника за друштвене дјелатности Милада Шукало. Она је захвалила партнерима и донаторима, као и локалној организацији која је реализовала активности заједно са Домом омладине.

- Циљ нам је да се континуирано бринемо о слободном времену младих људи и да им омогућимо квалитетне садржаје од радионица, едукација па до забавних садржаја и концерата. Круна активности био је велики концерт бањалучке “Рок симфоније” - казала је Шукало.

Истакла је да је градска администрација поносна на чињеницу да Дом омладине функционише у пуном капацитету и да је пун различитих садржаја који занимају младе.

Током децембра у оквиру “Зиме у Дому омладине” одржане су многе креативне радионице на којима су учесници израђивали новогодишње украсе, развијали свијест о тијелу кроз часове јоге те се одлично забављали на тематским вечерима уз ди-џеја.

- Расплесане латино журке и у овој години биће настављене, као и многобројне занимљиве активности - казала је Шукало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана