Мијић: Превозници ће сачекати до понедјељка да се нађе рјешење проблема

Срна
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА - Директор „Аутопревоза“ Дејан Мијић рекао је да ће превозници у овом Бањалуци испоштовати молбу предсједника Скупштине града Младена Илића и сачекати са новим протестима до понедјељка, 14. марта, изразивши наду да ће до тада бити одржан састанак и нађено рјешење за њихове проблеме.

Добили смо одговор од Илића да је спреман да се одазове нашем позиву на састанак кад год буде заказан, а замолио нас је да сачекамо са наредним протестима док се не одржи нови састанак - рекао је Мијић Срни.

Он је изразио задовољство јер је скупштинска већина свјесна проблема и спремна да нађе рјешење, заједно са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем и превозницима.

-Илић нам је рекао да ће се одазвати позиву на састанак када год градоначелнику одговара. Надамо се да ће Станивуковић наћи времена за ову горућу тему - рекао је Мијић.

Петоминутном обуставом јавног градског и приградског превоза у Бањалуци, превозници су данас изразили незадовољство јер Градска управа не жели да буду усклађене цијене карата са растом цијена горива.

Мијић је раније најавио да ће у понедјељак, 14. марта, обустава превоза вјероватно трајати пола сата, те изразио очекивање да ће градоначелник Бањалуке прихватити позив превозника за састанак, као и нови цјеновник карата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана