Манифестација “Кочићев збор”: Бесплатан превоз из града и паркинг на Стричићима

Ј. Са.
Манифестација “Кочићев збор”: Бесплатан превоз из града и паркинг на Стричићима

БАЊАЛУКА - Град Бањалука обезбиједио је бесплатан превоз за све заинтересоване суграђане, који током предстојећег викенда желе да уживају у богатом програму 58. “Кочићевог збора”, који ће бити одржан у Стричићима.

Осим тога биће настављена и прошлогодишња пракса те ће за вријеме трајања ове традиционалне манифестације бити бесплатан и паркинг на тој локацији.

- Са жељом да суграђанима и свим посјетиоцима приближимо дух Кочићевог стваралаштва и ове године дио програма “Кочићевог збора” одвијаће се на аутентичној локацији - у Стричићима, а с тим у вези обезбиједили смо им бесплатан превоз до тамо. Бесплатан паркинг на Мањачи, као пракса која се примјењује већ другу годину заредом, свакако представља још једну добродошлицу од стране града суграђанима и свим туристима, који желе да се упознају са Кочићевим духом те да буду дио ове манифестације - поручила је савјетница градоначелника за културу и социјалну политику Мирна Савић-Бањац.

У суботу је планиран полазак у 11 часова са старе аутобуске станице, а повратак из Стричића у 18 часова, док је у недјељу полазак првог аутобуса са старе аутобуске станице у осам, а другог у 10 часова. Повратак је организован тако да први аутобус из Стричића полази у 16, а други у 18 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана