Манифестација испред “Крајишке куће” у суботу и недјељу: “Поносни сајам” промовише мале предузетнике

С. Б.
Манифестација испред “Крајишке куће” у суботу и недјељу: “Поносни сајам” промовише мале предузетнике

БАЊАЛУКА - Други по реду “Поносни сајам” биће одржан у суботу и недјељу на платоу испред “Крајишке куће”, а циљ ове дводневне манифестације јесте промоција малих предузетника.

Драган Дакић, предсједник Фондације “За породицу”, која је организатор “Поносног сајма” рекао је за “Глас Српске” да и ове године очекују велики број излагача.

- “Поносни сајам” је продајног карактера и има за циљ да произвођаче из поносних породица повеже са тржиштем - казао је Дакић.

Додао је да ће сајам отворити предсједник Привредне коморе Републике Српске Перо Ћорић и предсједник Подручне привредне коморе Бањалука Горан Рачић.

- Сајам организујемо поводом Међународног дана породице, 15. маја. Оба дана биће отворен од десет до 19 часова. Поносни произвођачи ће свим заинтересованим купцима обезбиједити знатне попусте - рекао је Дакић.

Дакић је истакао да ће се на сајму представити излагачи са разноликом понудом робе.

- Биће изложени прехрамбени производи, па чак и индустријски производи јер међу поносним породица постоје они који су знатно напредовали у својој производњи - казао је Дакић.

Заинтересовани ће моћи купити ручно рађене сапуне и другу природну козметику, природне сокове, зачинско и микробиље, играчке од дрвета, домаће колаче и сличне производе.

Дакић је истакао да ће поводом Међународног дана породице ове године бити одржане многобројне манифестације.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана