Малишани традиционално посјетили Градску управу поводом Дана града

ГС
Foto: Град Бањалука

БАЊАЛУКА- Поводом обиљежавања Дана града, малишани из дјечијег вртића „Јежурка Јежић“ традиционално су посјетили Градску управу.

Током посјете, градоначелник Драшко Станивуковић је најмлађим суграђанима објаснио како функционише и који су то послови градске администрације, а потом су разговарали и о највећем тениском спектаклу у нашем граду, те новом аутобусу за панорамске туре у којем могу свој град видјети из једне потпуно другачије перспективе.

-Гости који нас из године у годину посебно обрадују поводом прославе Дана града су наши малишани из бањалучких вртића. Имали смо мноштво занимљивих тема и питања на која сам са задовољством одговарао, а са одушевљењем су прихватили позив за вожњу панорамским аутобусом и прославу поводом Дана града у Парку „Младен Стојановић“ гдје ће у суботу, 22. априла уз највећу торту бити приређен и занимљив програм – поручио је градоначелник Станивуковић.

Малишани су имали прилику да посјете Пријемну канцеларију и сазнају како се добијају одређени документи, те обиђу простор атријума у којем се обављају вјенчања.

На крају ове својеврсне радне посјете, малишани су отпјевали „Диван дан“ своме граду за рођендан, те су градоначелнику уручили симболичан поклон.

Сутра свечана приредба „Најмлађи вољеном граду“ поводом Дана града 

Малишани бањалучких вртића ће у част прославе Дана града – 22. априла приредити и свечаност у оквиру традиционалне манифестације „Најмлађи вољеном граду“, која ће бити одржана сутра, 21. априла у Парку „Петар Кочић“ са почетком у 10.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана