Малишани претворили парк у "Чудесну шуму" (ФОТО)

В. Ж.
Малишани претворили парк у "Чудесну шуму" (ФОТО)

БАЊАЛУКА - Парк „Младен Стојановић“ данас је на тренутак претворен у „Чудесну шуму“ захваљујући малишанима вртића „Звјездица“ и њиховим васпитачима који су уз музику, плес и маштовите костиме дочарали љепоте природе и чари које нам доноси златно годишње доба.

Бајковит амбијент, сунчано вријеме и насмијана лица бројних посјетилаца уљепшали су ову јесењу приредбу највећег бањалучког вртића. Малишани су били маскирани у дрвеће, док је једна групица поносно носила шарене маске печурака, а друга облачића.

Васпитачица Наташа Новаковић, која заједно с колегиницом Јеленом Бубовић предводи групу “бубамаре”, казала је како су се дјевојчице и дјечаци вриједно припремали за наступ.

- Цијелу приредбу осмислили смо у складу с промјенама у природи. Прво су наступала дјеца с маскама од зеленог лишћа, а затим су плесали облачићи и печурке. Услиједили су малишани у жутим и наранџастим тоновима, док се на крају представила наша група с црвеним костимима - истакла је Наташа Новаковић.

A group of children wearing clothingDescription automatically generated

Васпитачице Катарина Шарац и Ђурђина Голубов нису криле понос на своју групу „тигрића“, која је, иако најмлађа, показала да плес руши све границе. Уз пјесму “Чудна шума”, ови малишани су измамили осмијехе и аплаузе посјетиоца, оживљавајући праву чаролију у парку.

- Сваки дан смо вјежбали, разговарали о природи и важности шума. Дјеца су била изузетно мотивисана и уживала су у сваком тренутку - поручила је Катарина Шарац.

Васпитачице су истакле да ова приредба није само била прилика за забаву, већ и за учење о природи и њеним љепотама, које су малишани вјешто пренијели на све присутне.

Two girls in clothing posing for a photoDescription automatically generated

A group of children in clothingDescription automatically generated

A group of children standing in a circleDescription automatically generated

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана