Лолић захвалан пензионерима што су препознали енергију ДНС-а

ГС
Лолић захвалан пензионерима што су препознали енергију ДНС-а

БАЊАЛУКА- Предсједник Градског одбора Демократског народног савеза (ДНС) Бањалука Дејан Лолић поздравио је одлуку Партије уједињених пензионера (ПУП) да наступе на предстојећим локалним изборима на заједничким листама са ДНС-ом у Бањалуци и Брчком.

- Посебно задовољство ми је што је ПУП (Партије уједињених пензионера) чији чланови су директни учесници и ствараоци Републике Српске препознала политику борбе за очување и интересе Републике Српске, политике коју предсједник Ненад Нешић и Демократски народни савез воде на свим нивоима- навео је Лолић.

Такође наводи да му је драго да је Партија уједињених пензионера препознала активности и енергију ГО ДНС БЛ као и сложеност тренутне политичке ситуације у граду и одлучили да у граду Бањалуци заједно са ДНС-ом формира листу и изађе на локалне изборе ове године.

- У другим партијама имате пензионере који се искључиво боре за интересе те партије чији су чланови а веома је битно да у градској скупштини буде одборник који ће се промовисати и борити за интересе партије свих пензионера- каже Лолић.

Предсједник Градског одбора ДНС Бањалука наглашава о да се листа ДНС-а бити састављена од људи који уживају добру репутацију и који ће унијети позитивну енергију у политику.

- Наша листа ће бити састављена од људи који се у прошлости нису ваљали у политичком блату и који ће да унесу нову позитивну енергију у политику, људи који имају шта да кажу, да понуде и који у својим окружењима уживају добру репутацију.

Лидер ПУП-а Славко Пејић рекао је да се ПУП и даље залаже за унапређење статуса пензионера, те да тражи партнера са којим би то постигли.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић захвалио је ПУП-у што су препознали ДНС као партнера и потписали коалициони споразум за подршку на територији цијеле Српске.

"Нећу издати Републику Српску и српски народ без обзира каква је цијена тога", рекао је Нешић у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Матични уред
Матични уред
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана