Љубо Нинковић добио нови печат, потписане све одлуке

Јана Кезић
Љубо Нинковић добио нови печат, потписане све одлуке

БАЊАЛУКА - Предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић потврдио је „Гласу Српске“ да је добио нови печат градског парламента у петак 4. августа те да је потписао и печатира све одлуке.

-Између осталог, потписана је и одлука Скупштине града о кредитном задужење „Акване“ и пуштена у даљу процедуру- истакао је Нинковић.

Нинковић је рекао да ће сутра бити одржана сједници скупштинског колегијума како би се договорили о термину нове сједнице Скупштине града.

Поновио је да му није дозвољен приступ старом печату, те да за рад њега и не користи већ су израђени су нови печати који су другачије означени.

-Ознаке су различите како би се печати могли разликовати, ако би дошло до злоупотребе, а према временском смислу овјеравања одлуке – нагласио је Нинковић.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић одузео је канцеларије Нинковићу уз образложење да он не ради. Након тога Нинковић је затражио поништење печата Скупштине града уз образложење да су компромитовани. То је значило да одлуке које усвојила Скупштина града нису могле бити потписане и овјерене до израде нових печата.

      

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана