Љето на Златибору са десет одсто нижим цијенама

Ј. П.
Љето на Златибору са десет одсто нижим цијенама

Бањалука - Гости из Бањалуке, али и цијеле Републике Српске имаће попуст од десет одсто за боравак у хотелима током љета на једној од најпопуларнијих туристичких дестинација Србије - Златибору.

Ово је јуче на конференцији за новинаре у Музичком павиљону парка "Петар Кочић" изјавила представник Туристичке организације "Златибор" Јелица Тошић.

- Покренули смо велику промотивну кампању и овде у Бањалуци, у срцу Републике Српске, представљамо понуду за лето 2016. Сваке године туристи могу да очекују широк спектар туристичких, културних и забавних садржаја, што Златибор чини јединственим у сваком погледу - казала је Тошићева.

Посебно је нагласила одличну сарадњу са Туристичком организацијом града Бањалуке (ТОБЛ).

- Бањалучани воле Златибор и зато ми овдје често долазимо да промовишемо нашу најлепшу планину. Овог лета у центру Златибора отварамо "Авантура" и "Дино" паркове, интересантне како деци тако и одраслима. "Дино парк" ће се простирати на три хектара и имаће реплике 30 диносауруса, "Дино ресторан", "Дино шоп", играонице, сувенирницу и клизалиште од синтетичког леда. Имаћемо и богат културно-забавни програм, са разним концертима, фестивалима и догађајима који ће се дешавати свако вече на тргу. Гостима ће бити доступан и центар Торник, где ће моћи у панорамску вожњу жичаром, два отворена базена као и бројна језера, стазе за пешаке и бициклисте - рекла је Тошићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана