Културни центар УДАС: Друга изложба у оквиру “Јесени графике 2022”

М. Ш.
Културни центар УДАС: Друга изложба у оквиру “Јесени графике 2022”

БАЊАЛУКА - Самостална изложба графика умјетника Немање Регодића под називом “11” биће отворена 25. октобра са почетком у 19 часова у Културном центру УДАС.

Ријеч је о другој изложби графика у оквиру “Јесени графике 2022”. Изложба се може погледати у Културном центру УДАС у улици Симе Миљуша 2, од девет до 15 часова, а биће отворена до 7. новембра.

Немања Регодић је новосадски умјетник који је препознатљив по графикама великог формата, а нису прошли незапажено ни Регодићеви радови у комбинованој техници. Регодић је студент завршне године Академије умјетности, а поред графике се бави и дигиталном сликом те своје радове често излаже широм региона.

Манифестација “Јесен графике 2022” биће одржана у периоду од октобра до децембра ове године, а представиће се одабрани умјетници и умјетнице путем самосталних изложби у трајању од 15 дана.

Други учесници манифестације су Маја Вученовић, Ђорђе Ћорић, Данијела Димитријевић и Марко Бурлица. Сви изабрани учесници побједници су конкурса за додјелу изложбеног простора из области графичке умјетности у оквиру “Јесени графике 2022”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана