Куљани: У новом вртићу смјештај за 90 малишана

ГС
Foto: Бањалука.рс.ба

БАЊАЛУКА - У оквиру изградње вртића у Куљанима, ових дана окончани су и радови на вањском уређењу овог предшколског објекта.

- У оквиру вањског уређења изграђена је приступна саобраћајница са паркинг мјестима, пјешачком стазом, недостајућа хидротехничка инфраструктура односно водовод и канализација за потребе вртића и постављена је панелна ограда – казао је овлаштени потписник у Одјељењу за комуналне послове, Бориша Мандић.

Додао је да је за вртић раније набављена и неопходна опрема, како би прва предшколска установа у том насељу отворила врата за најмлађе становнике.

Подсјећамо, претходно су завршени радови на реконструкцији и промјени намјене објекта некадашње основне школе у предшколску установу у овом насељу.

Након прибављања неопходне документације – употребне дозволе, вртић ће бити стављен у функцију на радост малишана и родитеља Куљана, једног од најбрже растућих насеља.

Будући вртић намијењен је за смјештај 90 малишана, а ову значајну инвестицију Град реализује у сарадњи са Развојним програмом УН-а (УНДП).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Вјенчани
Вјенчани
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана