Крпе рупе у више улица у Ребровцу, Ади и Дебељацима

Ј. П.
Крпе рупе у више улица у Ребровцу, Ади и Дебељацима

Бањалука - Санација рупа на асфалту у улицама Дујке Комљеновића и Синише Мијатовића у насељу Ребровац, која је почела прије неколико дана у оквиру редовног одржавања градских саобраћајница, требало би да буде завршена у току ове седмице, рекли су у Градској управи.

- У насељима Ребровац и Ада, то јест у поменутим улицама, у току су радови на санацији рупа на коловозу. Већ су саниране рупе у улицама Браће Кукрика, Весели бријег, Новака Пивашевића, Косте Јарића, Пети приградски пут и Вида Њежића - рекли су у Градској управи.

Они су додали да ће у оквиру ових радова бити обухваћено и насеље Дебељаци и још неколико улица.

- У наредном периоду радићемо на санацији рупа на коловозу у улицама Станка Божића Кобре, Тешана Подруговића, Владислава Скарића и другим - казали су у Градској управи и додали да ове радове изводи предузеће "Нискоградња".

Предсједник Савјета мјесне заједнице Ада Вито Пејаковић рекао је да је задовољан што су поједине улице у којима су путеви били у веома лошем стању стигле на ред за санацију.

- Дио улице Дујке Комљеновића, и то дионица пута која води од предузећа "Житопродукт" до предузећа "Енергопетрол", годинама је био уврштаван у нашу листу приоритета и драго ми је да је коначно у процесу санације. Та дионица пута је јако прометна, а на њој је била све рупа до рупе - рекао је Пејаковић. Нагласио је да је задовољан санацијом осталих улица.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана