Кресојевић: Тривић је себи дозволила да јој је основна политичка стратегија буде лична дискредитација

ГС
Кресојевић: Тривић је себи дозволила да јој је основна политичка стратегија буде лична дискредитација

БАЊАЛУКА - Бањалучки градски менаџер Бојан Кресојевић тврди да „сваки економиста може на сајту Бањалучке берзе пронаћи нето добитак Водовода у 2023. години у износу од 234.703 КМ“.

- Како је могуће да Јелена Тривић као доктор економских наука није у могућности да истражи ову тему и пронађе овај податак, већ манипулише подацима и износи нетачне наводе о губитку? Могуће је само када политичка острашћеност надвлада струку и образовање. Нажалост, Јелена Тривић је себи дозволила да јој је основна политичка стратегија лична дискредитација и изношење неистина. Позивам Јелену Тривић да се подсјети основа рачуноводства и подзаконских аката који регулишу област састављања финансијских извјештаја, тако ће лакше пронаћи АОП поље 316 - Нето добит текуће године: 234.703 – поручио је Кресојевић, реагујући на тврдње предсједнице Народног фронта Јелене Тривић да је баеалучки Водовод у губитку.

Подсјетимо, Јелена Тривић недавно је рекла и да је градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић претворио бањалучки Водовод у рушевину.

Тривић: Станивуковић претворио Водовод у рушевину

- Несташица воде у већем броју насеља, неисправна вода у неколико насеља, резервоари воде који се не чисте годинама, запошљавање око 130 својих ухљеба... Драшко Станивуковић је у само четири године успио да бањалучки Водовод, некада профитабилно предузеће, претвори у рушевину - навела је Тривићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана