Кресојевић: Предсједник Скупштине признао кршење законског рока

GS
Кресојевић: Предсједник Скупштине признао кршење законског рока

БАЊАЛУКА - Градски менаџер Бојан Кресојевић изјавио је да је предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић признао да је прекршио законски рок за заказивање сједнице, а при чему је раније навео да ће исту заказати ако за њом буде било потребе.

-Предсједник Скупштине је рекао да је спреман заказати сједницу Скупштине града уколико за тим буде било потребе. Имамо намаање 1358 разлога за заказивање сједнице, јер толико људи је потписало петицију којом тражи сједницу Скупштине на којој ће се разматрати рјешење проблема водоснабдијевања у поткозарским мјесним заједницама – истакао је Кресојевић.

Подсјетио је и на изјаве предсједника Савјета МЗ Пискавица Александра Шибаревића који је рекао да ће спавати у Градској управи све док се сједница Скупштине града не одржи.

– Нити је господин Шибаревић остао у Градској управи, нити је предсједник Скупштине града заказао сједницу, већ је ова тема СНСД-у интересантна само онда када на њој виде прилику за скупљање политичких поена – навео је Кресојевић и додао:

– Позивам Министарство локалне самоуправе да спријечи кршење закона и обезбиједи одржавање сједнице Скупштине града на којој ће бити усвојено рјешење проблема водоснабдијевања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана